Article publicat el passat 04-12-2017

Aquest article representa una síntesi del que al meu entendre és el més rellevant del contingut del blog. Recomano llegir-lo abans de la resta de documents i tornar-hi després d’haver-los llegit tots 😉

Abans d’accedir-hi però convé tenir clares algunes coses:

· El passat 16 de novembre de 2018 la Conferència General de Pesos i Mesures (CGPM) va aprovar per unanimitat redefinir (entre altres) la constant de Planck, que va quedar fixada en 6.62607015*10^-34 joules per segon. Veureu doncs que la xifra referent a la constant de Planck que apareix a l’article difereix d’aquesta, i de rebot, el que jo anomeno “unitat mínima d’energia possible a l’univers” queda també redefinida a 2.048*10^-92 joules.

· A l’article hi ha un error en els càlculs que apareixen respecte el diàmetre de l’electró (si us hi fixeu, just alhora de calcular el radi i el diàmetre de l’electró vaig anotar malament la última xifra de la longitud de Planck). No obstant si corregim l’error l’essència del que vull explicar no canvia (les xifres resultants evidentment sí). A part d’això, el passat 25 de juny de 2018 vaig poder (aparentment) trobar una manera més adeqüada de calcular les mides de l’electró que trobareu en els documents anexes d’aquest blog.

 

Sense més preàmbuls, us deixo amb l’enllaç a l’article:

http://www.psiquentelequia.com/una-nueva-vision-la-fisica-cuantica

 

Per cert, voldria donar les gràcies a David del Rosario, ja que gràcies a ell aquest article és una realitat.

http://www.daviddelrosario.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *