Document 10-10

Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm és un conjunt de deu documents en el que es tracten diversos temes relacionats amb el número π, el Sr. Max Planck, alguns reptes de l’antiga Grècia, i algunes sorpreses més 🙂

Si no heu llegit l’advertiment del sisè document ho podeu fer aquí

Document 06-10

Arribem al final de la sèrie però no del blog, per tant us animo a continuar llegint els documents anexes que hi ha un cop us hageu llegit aquesta entrada:

√2_i_la_longitud_de_Planck

P.D. Amb aquest vídeo pretenc posar sobre la taula un concepte que ja ha aparegut amb anterioritat en aquest estudi, i és que tot i que l’Univers no té un temps universal a tot arreu, la quantització d’una distància implica necessàriament la quantització del temps emprat en recórrer aquesta distància.

Si Ja heu llegit la sèrie completa Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm us recomano que seguiu llegint 🙂

Documents annexes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *