Document 06-10

Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm és un conjunt de deu documents en el que es tracten diversos temes relacionats amb el número π, el Sr. Max Planck, alguns reptes de l’antiga Grècia, i algunes sorpreses més 🙂

Fins ara les coses podríem dir que han estat “relativament plàcides”. A partir del sisè document però les coses es comencen a complicar, no tant perquè conceptualment siguin difícils d’entendre, sinó perquè si entenem la quantització de la matèria i de l’energia com a “unitats mínimes de matèria” i “unitats mínimes d’energia” respectivament, la física tal i com l’hem conegut fins ara canvia significativament.

A tall d’exemple us convido a visualitzar aquest vídeo (molt curt) i posteriorment explicar la conclusió a la que s’arriba π=π sense fer servir el concepte d’unitats mínimes de matèria. Vaja, si podeu 😛

NOTA: Aquest vídeo NO defensa en cap cas que π sigui igual a 4!!!

Sense més preàmbuls us deixo amb el següent dels escrits

LA_CONSTANT_DE_PLANCK_I_ELS_JOULES

 

Si ja heu llegit aquest document, podeu accedir al següent mitjançant aquest enllaç:

Document 07-10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *