√2 i la longitud de Planck

Per entendre aquesta entrada l’ideal és que prèviament s’hagi llegit l’estudi Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm

No obstant, si sou dels que us salteu els passos sense fer ni cas dels advertiments, us recordo que en el sisè document explico que recentment he parlat amb un físic que m’ha qüestionat la definició que jo tenia de “quantització de la matèria” i “quantització de l’energia”, és a dir, segons aquest físic quantitzar NO implica necessàriament “no poder dividir la unitat”.

Si això realment és així aquest estudi pot quedar com a molt relegat a un argument d’una pel·lícula de ciència ficció, però abans de fer valoracions precipitades us convido a visualitzar aquest vídeo (molt curt) i posteriorment explicar la conclusió a la que s’arriba π=π sense fer servir el concepte d’unitats mínimes de matèria. Vaja, si podeu 😛

NOTA: Aquest vídeo NO defensa en cap cas que π sigui igual a 4!!!

Fet l’advertiment oportú, us deixo amb el document en qüestió:

√2_i_la_longitud_de_Planck

 

Si ja heu llegit el document d’aquesta entrada, podeu accedir a la següent entrada mitjançant aquest enllaç:

La longitud de Planck segons Guinness World Records

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *