Document 03-10

Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm és un conjunt de deu documents en el que es tracten diversos temes relacionats amb el número π, el Sr. Max Planck, alguns reptes de l’antiga Grècia, i algunes sorpreses més 🙂

En aquest document aprendrem una manera força objectiva per decidir si un objecte rodó el podem o no considerar un cercle. També veurem que els cercles no són els únics objectes que guarden “sorpreses en el seu interior” 😉

Per cert, si sou una penya motera de 60 membres i aparqueu tots durant un minut a un pàrquing de pagament, també apredreu perquè es pot donar el cas que pagueu més que una persona sola que hagi deixat la moto al mateix pàrquing durant 60 minuts 😛

Test_del_360

 

Si ja heu llegit aquest document, podeu accedir al següent mitjançant aquest enllaç:

Document 04-10

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *