Document 02-10

Quan les coses més petites es fan grans 1.53493738496*10^-32 mm és un conjunt de deu documents en el que es tracten diversos temes relacionats amb el número π, el Sr. Max Planck, alguns reptes de l’antiga Grècia, i algunes sorpreses més 🙂

El segon dels documents pretén donar una resposta al repte de la quadratura del cercle. Abans que m’infleu a comentaris negatius sobre aquest document, ja us avanço (per la vostre tranquil·litat espiritual i mental) que no he estat capaç de construir cap quadrat amb la mateixa àrea d’un cercle 😉

LA_QUADRATURA_DEL_CERCLE_DUES_REALITATS_CONTRAPOSADES

 

Si ja heu llegit aquest document, podeu accedir al següent mitjançant aquest enllaç:

Document 03-10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *